recreatieve atletiekvereniging

  • Actueel
  • Start met hardlopen bij Orion!

Start met hardlopen bij Orion!

๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ฅ๐—ง๐—˜๐—ก ๐— ๐—˜๐—ง ๐—›๐—”๐—ฅ๐——๐—Ÿ๐—ข๐—ฃ๐—˜๐—ก ๐—•๐—œ๐— ๐—ข๐—ฅ๐—œ๐—ข๐—ก
Speciaal voor de Bridge2Bridge run op 1 oktober 2023 starten wij een beginnerscursus, waarbij iedereen mee kan doen, ook als je nog geen ervaring hebt als hardloper.

In de maanden juli, augustus en september gaan wij aan de slag met deze groep. Je mag meteen goed beginnen: 3x in de week. We beginnen rustig aan, met wandelen, en korte stukjes hardlopenโ€ฆ en aangezien het in deze tijd van het jaar meestal mooi weer is, is dat zeker geen straf. Van daaruit bouwen we op, niet alleen met hardlopen, maar ook met spierverstevigende oefeningen en loopscholing. Op die manier kom je goed voorbereid en zonder blessures aan de start van de 5km.

Dit doen we op dinsdag, en donderdag/vrijdag op de atletiekbaan Maassenhof in Venlo-Boekend. Dinsdag 19:00 uur, Donderdag 19:00 uur of Vrijdag 9:00 uur. Voor de zondag krijg je huiswerk mee. Zo ben je 3x per week bezig, en dat is precies een mooie balans tussen training en rust.

Deelname is gratis voor Orion leden, voor niet-Orion leden kost het โ‚ฌ 17,50 (exclusief inschrijfgeld B2B, hiervoor zul je je zelf moeten aanmelden) en dan mag je na de Bridge2Bridge loop ook nog gezellig meelopen tot het einde van het jaar. Vraag gerust je trainer om advies welke groep na deze uitdaging geschikt is voor jou.

In verband met de inzet van onze trainers is het wel belangrijk vooraf te weten hoeveel deelnemers er zijn voor deze groep. Aanmelden is dan ook verplicht, en kan vanaf nu, via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, of je lid bent van Orion en of je hardloopervaring hebt.

Wil jij ook sportief en fit de zomer door? Wil jij straks meedoen aan de sfeervolle Bridge2Bridge loop? Wil je nieuwe loopmaatjes ontmoeten? Schrijf je dan nu in! Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ย 
Meld je ook meteen aan voor de Bridge2Brigde! Dan heb je een goede stok achter de deur ๐Ÿ™‚
Aanmelden voor de Brigde2Brige run kan via deze link: (voor meer info over de wedstrijd, klik hier)