recreatieve atletiekvereniging

Bridge to Bridge Run

Na de start op de Antoniuslaan in Blerick lopen we richting de Stadsbrug. Op de Eindhovenseweg gaan we rechtsaf de Stadsbrug met de wachters van Tajiri over. Daarna lopen we via de kruising op de Venlose kant van de Stadsbrug naar het fietspad van de Professor Gelissensingel langs de Venlose Maasoever en achter het VieCurie ziekenhuis naar de Zuiderbrug. We lopen de Zuiderbrug over en volgen het fietspad tot de van Boerlostraat, daar gaan we rechtsaf en vervolgen onze weg linksaf het fietspad op tussen de Molenbossen en de Maas. Dit fietspad op de Blerickse Maasoever blijven we volgen tot "Bij de Oude Gieterij", daar gaan we linksaf (omhoog) naar de Baarlosestraat, dan rechts naar de Pontanusstraat, welke overgaat in de Antoniuslaan (Finish). De 10 kilometerlopers lopen twee rondes. De kilometeraanduiding is op het parcours aanwezig.

Het parcours voor de Jeudlopen volgt!

Parcoursrecords:
5 km vrouwen: 18:25 An Lenders (2016)
5 km mannen: 15:37 Milco Hahury (2015)
10 km vrouwen: 36:20 Christine Venhuizen (2016)
10 km mannen: 31:21 Tecle Mekonen (2016)
 
Route: 
Klik op de afbeelding voor de route:
b2b 2016 parcours
Bij de Bridge to Bridge Run  wordt gebruik gemaakt van elektronische tijd- en aankomstmeting. Deze wordt verzorgd door Chiptiming.
Deelnemers krijgen zowel een bruto- als nettotijd. Voor de klassering in de loop en categorie geldt de brutotijd.
 
De meting vindt plaats via een chiptransponder aan de schoen. De transponder en een tie-rip voor de bevestiging worden gelijktijdig bij het afhalen van het startnummer meegegeven. Bij verlies wordt geen nieuwe chiptransponder geleverd.
 
De organisatie van de Bridge to Bridge Run huurt de chips van Chiptiming. 
We verzoeken je vriendelijk om de chip altijd in te leveren, ook als je wegens ziekte verhinderd bent of gedurende de loop uitvalt.
 
De transponder moet op de juiste wijze bevestigd worden. Downlaod hier de instructie
Meteen na de finish wordt de chiptransponder weer afgenomen. Dit duurt slechts enkele seconden.
 
De organisatie van de Bridge to Bridge Run en Chiptiming streven naar een 100% tijd- en aankomstregistratie. Toch kan het altijd gebeuren dat een chip niet (correct) heeft gewerkt. U kunt dit dan melden bij het wedstrijdsecretariaat zodat uw tijd alsnog kan worden opgenomen in de einduitslag: U kunt deze gegevens via een e-mail doorgeven aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..