recreatieve atletiekvereniging

Wielershirts (voor leden)

Wij, een achttal leden van Orion zijn sinds een aantal jaren (vooral `s zomers) actief op de racefiets. Nu lijkt het ons leuk om allemaal in hetzelfde shirt te fietsen en hierdoor is het idee ontstaan om een eigen wielershirt te ontwerpen. Omdat wij ook Orionleden zijn hebben wij het bestuur toestemming gevraagd en gekregen om hierbij het Orion logo te gebruiken. Omdat wij weten dat veel Orionleden ook weleens op de fiets stappen willen wij iedereen in de gelegenheid stellen om het shirt aan te schaffen.

Wij hebben gekozen voor uiteraard Orion-blauw:

N51074-MS20 Wielertrui ELITE 20 | Elastico € 62,92 incl. 21%BTW
N50124-MN03 Mouwloos Wielervest ELITE 03 € 62,32 incl. 21%BTW

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen het shirt te bestellen. Op de mouw staat KM, Wat staat voor KM team

Wij hebben bewust gekozen om geen sponsoren te zoeken omdat wij niet als reclamezuil willen fietsen, maar heb/ben je een goede sponsor die zijn (klein) Logo erop wil hebben en hiervoor een substantieel bedrag over heeft, dan kunnen we dit overwegen.

Wij willen graag eind februari gaan bestellen. Heb je interesse in een shirt eventueel met windstopper geef dit dan uiterlijk 30 december aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Na inventarisatie plannen wij een drietal momenten waarop je kunt passen en waarna je ook definitief kunt bestellen en betalen. Let op dit is geheel vrijblijvend en het is niet zo dat Orion er een wielerafdeling bij krijgt.

Dit is een initiatief van het KM-team: Frank Houben, Jacquie Gough, Theo Lichteveld, Herman Lemmen, Arthur Willems, Bart Denessen, Paul op de Laak, Jos Wilmer